Rss Feed
Tweeter button
Facebook button

Avantaj la start – Proiectul

Partenerii editiei AVANTAJ LA START 2010

Administratia Nationala a Penitenciarelor

Asociatia Nationala a Penitenciarelor

Sistemul administratiei penitenciare este o componenta a sistemului de ordine publica si siguranta nationala a României. Administratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile subordonate fac parte din institutiile publice de aparare, ordine publica si siguranta nationala ale statului…
WEB: www.anp-just.ro

Asociatia Romana pentru Cosmonautica si Aeronautica

Asociatia Romana de Cosmonautica si Aeronautica

Este o asociatie non-guvernamentala care promoveaza proiecte inovative din domeniul aerospatial. A participat la Ansari X PRIZE  in 2002 si la Google X PRIZE din 2009.
WEB: arcaspace.com

Centrul pentru  prevenire, evaluare si consiliere  antidrog Timis

CPECA Timis

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al Judetului Timis are în organigrama 7 posturi de specialitati – ofiteri de prevenire, medic, psiholog, asistent social, specialist educatie-învatamânt, inspector prevenire si face parte din Serviciul Regional Timisoara (alaturi de CPECA Arad, CPECA Mehedinti si CPECA Caras-Severin), structura componenta a Ageniei Nationale Antidrog.
WEB: CPECA Timis

Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica Timis

logo CJAPP Timis

MISIUNEA NOASTRA: Bunastarea copilului in relatie cu sine, cu scoala, familia si comunitatea
SCOPUL NOSTRU: Dezvoltarea personala a elevilor, parintilor si cadrelor didactice prin coordonarea activitatii cabinetelor de asistenta psihopedagogica din judet.
OBIECTIVELE NOASTRE: Promovarea unui stil de viata sanatos. Prevenirea insuccesului si abandonului scolar. Dezvoltarea abilitatilor, intereselor si calitatilor personale ale elevilor si cadrelor didactice. Sustinerea parteneriatului scoala-familie.
WEB: CJAPP Timis

e-concept

e-concept isi ajuta clientii sa ramana unici, punandu-le in valoare particularitatile de business prin implementarea de solutii software custom, concepute pe profilul si nevoile acestora. Istoria de peste noua ani si portofoliul de clienti corporativi de pe piata din Romania reprezinta garantia profesionalismului serviciilor oferite. Incepand cu luna martie 2008, e-concept este reprezentantul unic in Romania a companiei NTRglobal, adaugand portofoliului de solutii oferite, cele mai eficiente solutii SaaS de on-demand remote support, network administration si online meeting: NTRsupport, NTRadmin si NTRmeeting.
WEB:  econceptgroup.com

ENKOSOFT

Enkosoft ofera solutii eficiente in domeniul:
-prezenta web (de la site-uri de prezentare la constructii complexe)
-aplicatii web ce incorporeaza baze de date
-servicii de grafica la un nivel deosebit de originalitate si calitate
Solutiile noastre tintesc domeniile: Antreprenoriat, Dezvoltare Personala, Educatie si Divertisment.
WEB: enkosoft.com

Greenpeace Romania

greenpeace

Greenpeace este o organizatie internationala independenta, prezenta în 41 de tari din întreaga lume, care actioneaza pentru a schimba atitudini si comportamente, pentru a proteja si conserva mediul înconjurator si pentru a promova pacea.
WEB: greenpeace.org/romania

Asociatia EMPOWER Romania

Asociatia Empower Romania

Misiunea noastra este de a sustine toti oamenii care au nevoie de educatie non-formala in procesul lor de atingere a obiectivelor personale si profesionale prin facilitarea accesului la informatii esentiale, abilitati cheie si instrumente educationale de top pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Asociatia Empower Romania este 100% dedicata educatiei nonformale si concepe, organizeaza, promoveaza si desfasoara activitati si proiecte de educatie continua in Romania si in strainatate ce urmaresc pregatirea, formarea si dezvoltarea continua a tinerilor si a adultilor la nivel personal si profesional, in vederea atingerii obiectivelor personale si profesionale propuse de catre acestia.

In acest moment Empower este unul dintre cele mai puternice, daca nu cel mai puternic proiect de dezvoltare personala din Romania, avand expunere excelenta atat online (prin cele aproape 800 de articole gratuite scrise pana acum) cat si offline (prin evenimentele Connect, Live!, Advance si Guide din Bucuresti si alte 9 orase mari din Romania).
WEB: empower.ro

SALVATI COPIII ROMANIA

Salvati Copiii Romania este o miscare democratica nationala, neimplicata politic sau religios, bazata pe activitatea voluntara a membrilor sai. Infiintata in anul 1990, organizatia are in prezent filiale in 14 judete, peste 6000 de membri si beneficiaza de activitatea voluntara a peste 800 de persoane, in majoritate tineri.
WEB: salvaticopiii.ro

EN RSS Newsletter